Петък 29, Март 2024г.

Честит празник на всички!

Нека съхраним любовта към словото,

знанието и духовността!

Публикувана на: 24.05.2020г. (обновена на: 24.05.2020 18:58:00)

Уважаеми колеги, ученици, приятели,

Най - сърдечно Ви поздравявам с днешния най - светъл, най - български празник - 24 май!

Изказвам благодарността си към Вас колеги затова, че осъзнато работите за развитието на образованието и духовността, че всекидневно се стремите да утвърдите най - великата максима на нашия народ - "Знанието е сила!". Затова, че и през тази учебна година ключа на успеха бе отново във Вашите ръце!

По традиция на днешния ден - символ на българския дух и националната ни идентичност изпращаме нашите дванадесетокласници.

Скъпи абитуриенти, завършвайки ПГССИ "Христо Ботев" ние, Вашите учители ще сме щастливи, ако всеки от Вас успее да последва мечтите си. Станете граждани на света, но останете българи! Ценете това, което притежавате - младост, сила, свобода! Отстоявайте с воля и дух самите себе си! От сърце Ви желаем здраве и успехи във всички добри и смели начинания!

На добър час!

 

ЗНАМЕТО - СИМВОЛ НА ИСТОРИЯ И ГОРДОСТ ....

    По решение на ПС на ПГССИ "Христо Ботев" със заповед № 724/27.04.2020 г. на директора на училището се определят знаменните групи на гимназията за учебната 2020/2021 г.

Национално знаме: Знаменосец: Атанас Димитров, Асистентки: Цветидара Костадинова и Виктория Георгиева

    

Училищно знаме: Знаменосец: Стивън Секлемов, Асистентки: Теодора Георгиева и Християна Димитрова

    

          Носете с чест и достойнство поверените ви знамена!

 

      По решение на ПС на ПГССИ "Христо Ботев" със заповед № 721/27.04.2020 г. на директора на училището  със специалната награда Ученик на годината се удостоява Нейко Христов Нейков.

    По решение на ПС на ПГССИ "Христо Ботев" със заповед № 722/27.04.2020 г. на директора на училището със специалната награда Учител на годината се удостоява старши учител Розалина Пальонова.

     По решение на ПС на ПГССИ "Христо Ботев" със заповед № 721/27.04.2020 г. на директора на училището със специалната награда Отличник на випуска се удостояват Елена Миткова Димитрова, Михаела Сашева Димитрова, Никол Димитрова Манолова, Румяна Иванова Георгиева и Пеньо Христинов Василев, постигнали успех Отличен 6.00 през пълния курс на обучение.

     Грамота за отличен успех през учебната 2019/2020 г. получават зрелостниците от специалност "Селски туризъм" Галина Христова Христова, Димитър Христов Костадинов, Велизар Костадинов Костадинов и Ребека Димитрова Петрова.

    Грамота за отличен успех през учебната 2019/2020 г. получават зрелостниците от специалност "Икономика и мениджмънт" Стела Веселинова Паскалева, Димитър Костадинов Стефанов, Желязко Христов Христов и Александър Светлинов Чанков

 

    Грамота за отличен успех през учебната 2019/2020 г. получават зрелостниците от специалност "Механизация на селското стопанство" Васил Димитров Лилянов и Стефан Димитров Димитров.

    По решение на ПС на ПГССИ "Христо Ботев" със заповед № 721/27.04.2020 г. на директора на училището със специалната награда Най - добър в професията се удостоява Васил Димитров Лилянов.

   По решение на ПС на ПГССИ "Христо Ботев" със заповед № 721/27.04.2020 г. на директора на училището със специалната награда Спортист на випуска се удостоява световният, балкански и национален шампион по кикбокс Димитър Петров Петров.

      По решение на ПС на ПГССИ "Христо Ботев" със заповед № 721/27.04.2020 г. на директора на училището със специалната награда За принос в утвърждаването на авторитета на ПГССИ "Христо Ботев" се удостояват Милена Димитрова Димитрова и Александър Светлинов Чанков.

  

 

   По решение на ПС на ПГССИ "Христо Ботев" със заповед № 722/27.04.2020 г. на директора на училището със специалната награда За принос в развитието на ПГССИ "Христо Ботев" се удостояват старши учители Василка Вангелова, Велина Кабадаиева, Любка Дичева и Татяна Иванова.

 

     По решение на ПС на ПГССИ "Христо Ботев" със заповед № 722/27.04.2020 г.  на директора на училището със специалната награда Учител иноватор се удостояват старши учители Алексия Лилянова и Емилия Желязкова.

     По решение на ПС на ПГССИ "Христо Ботев" със заповед № 722/27.04.2020 г. на директора на училището със специалната награда Успешен старт в кариерата се удостоява учител Любомир Апостолов.

                                   Честит празник на всички!

 

Сподели: