Неделя 25, Февруари 2024г.

Учениците,

които ще представят ПГССИ "Христо Ботев"

на областните  кръгове на олимпиадите по :

история и цивилизации,

биология и здравно образование,

английски език, география и икономика,

химия и опазване на околната среда,

български език и литература !!!

 
Деветокласничките Елена Калайджиева и Яна Георгиева ще представят ПГССИ "Христо Ботев" на областния кръг на олимпиадата по химия и опазване на околната среда.
Поздравления за ученичките и г-жа Анелия Маджарова!

Учениците Яна Георгиева, Алекс Янакиев и Ивайла Костова от девети клас и Патриция Димитрова и Николета Арангелова от десети клас, възпитаници на старши учител Денка Колева и учител Стефан Димитров, ще представят ПГССИ "Христо Ботев" на областния кръг на олимпиадата по история и цивилизации.
Поздравления!

Осмокласниците Диана Атанасова и Ивайло Димитров ще представят ПГССИ "Христо Ботев" на областния кръг на олимпиадата по биология и здравно образование.

Поздравления! Желаем удовлетвореност от резултатите на учениците и техния ръководител -учител Мария Николова!

Осмокласничките Ралица Христова, Неда Славова, Дарина Узунова и Весела Коларова, деветокласничките Ивайла Костова и Симона Спасова и десетокласниците Мария Апостолова и Виктор Ангелов ще представят ПГССИ "Христо Ботев" на областния кръг на олимпиадата по английски език.Учениците се обучават по специалности "Митническа и данъчна администрация" и "Организация на хотелиерството" с интензивно изучаван английски език.Поздравления за постигнатите резултати за ученици и учители Павлина Петкова, Любомир Апостолов и Стойчо Атанасов!

Деветокласникът Димитър Иванов и десетокласниците Георги Караиванов и Ивана Георгиева ще представят ПГССИ "Христо Ботев" на областния кръг на олимпиадата по география и икономика.
Пожелаваме успех на учениците и техния ръководител - учител Нели Чонева!
Мария Веселинова, Весела Коларова, Ралица Христова, Ренета Тасева, Алекс Янакиев и Доника Донева ще представят ПГССИ "Христо Ботев" на областния кръг на олимпиадата по български език и литература.
Поздравления за учениците и техните учители г-жа София Димитрова, г-жа Ирина Проданова и г-жа Изабела Караславова!
 

Пожелаваме максимално добро представяне и в следващите кръгове на олимпиадата!

Сподели: